mafia-league.nl nieuws Maffia game
Meldt je unieke code voor gratis CC's

 

Elke speler welke al 1 of meer rondes heeft gespeeld op
MaffiaJob / Maffiabaas / Mafia League

heeft een unieke code ontvangen via de mail!

 

Mocht je nog geen mail gezien hebben check dan je spambox!

 

Heb je meerdere codes ontvangen meldt dan van welk spel en de desbetreffende code!

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 25-11-2022 om 16:23u.

Er zijn 42 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Beloningen elementen deze ronde

 

Deze ronde zullen jullie geen GM meer vinden in de elementen. De 1e generatie elementen welke voor iedereen vindbaar zijn zullen door het HELE spel te vinden zijn waarbij in de ledenlijst je leuke beloningen zal vinden voor het zoeken. Wil je niet zoeken dan zeggen we..... niet doen en klik ze zoals je gewend bent.

 

Vergeet niet: Met BS en of VH vind je GEEN elementen. Voor de elementen om te verzamelen en in te wisselen in awards heb je Element addition nodig welke je in de CC shop vind.

 

 

Kom je net nieuw in het spel of na jaren weer eens kijken?


Lees dan:

 

 

https://www.mafia-league.nl/includes/elements/

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 13-05-2022 om 18:01u.

Er zijn 2 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Extra en strenge controles vinden plaats

 

 

We pakken de controle wederom meer op en checken ook je inlog-, speelgedrag, cc handelingen, locatie(s) en etc.
We vertellen natuurlijk niet alles van te voren.

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 13-05-2022 om 17:54u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game
Uitleg elementen

 

Elementen is een geheel nieuw onderdeel en deze zullen we in stappen uitleggen. Heb je vragen, de helpdesk staat klaar om jullie te helpen. Just open een ticket in de https://www.mafia-league.nl/helpdesk.php


Elementen oud en nieuw       

Er zijn 2 soorten elementen te vinden. Oude en nieuwe elementen. De oude is eigenlijk de 1e generatie elementen welke iedereen kan vinden met VIP en zonder veiligheid en of bescherming. Deze elementen waren een 1e experiment met uiteindelijke doel om met feestdagen, bijzondere dagen in te zetten. Als je hier op klikt ontvang je een bonus welke drugs, wapens, kogels, EP, premiepunten, gezondheidswinst of verlies, respect etc etc kan geven. De gevonden oude elementen vind je niet in de logs terug.  De oude elementen kun je niet verzamelen en geven je enkel een bonus. Wel worden deze elementen ingezet bij bijv. een actie waarbij je een woord moet vinden. Zo hadden we met de Olympische Winterspelen deze actie om dagelijks een sporter te vinden. Wist je de sporter dan kreeg je ook weer een bonus.

De nieuwe elementen zijn een onderdeel van een geheel nieuw speldeel. Deze leggen we zo separaat  als mogelijk uit. Deze kan je verzamelen en vind je in je profiel bij de elementen.

Hiervoor dien je element addition te kopen in de CC shop. In je profiel kan je ook zien tot wanneer deze loopt.

Elementen oud of nieuw vind je enkel als je NIET onder BESCHERMING(BS) OF VEILIGHEID(VH) staat. Overigens heeft het geen zin om onder VH te spelen aangezien je tot de rang dief niet aangevallen kan worden.

 

Waar vind ik ze?

 

Je kan ze niet op vaste tijden vinden maar de "regel" is des te vaker je zoekt des te groter de kans. Je kan ze op alle pagina's vinden maar ook in de ledenlijsten..... Er zijn veel zaken die bepalen of je ze vind. Bijvoorbeeld hoeveel spelers zoeken er op dat moment en wat wordt er tot dusver gevonden. Immers ze zijn niet onbeperkt dagelijks te vinden. Het hele systeem is variabel.

 

De crew om informatie vragen dan wel te melden dat je maar niets vind is kansloos. Immers zij bepalen niet of jij ze wel of niet vind en zullen enkel kijken of je element addition bezit en niet of je er vh of bs op hebt zitten.


Nieuwe/verzamelelementen      

In tegenstelling tot vroeger is er een groot speldeel bij gekomen welke we nog niet geheel klaar hebben maar je deels kan spelen.

Als je element addition gekocht hebt in de cc shop zie je meer dan voorheen. Je vind bijv. nu in elke stad een wisselkantoor en je kan ook al bitches vinden in Zurich en Peking. Overigens 2 steden welke er vroeger tijdelijk waren en we hebben terug gehaald.

Indien je addition afgelopen is zie je ook de wisselkantoren niet meer maar je kan het ook onder index bij je profiel vinden.

In je profiel kun je het tabblad elementen vinden waar je kan zien welke elementen je gevonden hebt. In de wisselkantoren kan je zien welke je nog mist. Wanneer je van een stad alle elementen gevonden hebt kun je hiervoor een award ontvangen door al je gevonden elementen in te wisselen bij betreffend wisselkantoor. Een aantal wisselkantoren hebben ook de optie al actief om een award om te wisselen voor een spelonderdeel. Dit spelonderdeel geeft je een optie welke verder niet in het spel mogelijk is te doen. Als voorbeeld. Je kan met een award een object bij een andere speler weghalen. Normaliter mag je maar 1 object bezitten maar met deze award kan je er dus 2 bezitten. Hou er rekening mee dat iemand anders deze ook weer bij je weg kan halen. Zo kan je ook 3 uur onzichtbaar spelen (handig voor een online kill) maar ook met een dikke bonus extra cashen in de casino. Als je dit handig doet kan je er miljoenen verdienen.

Niet alle awards zijn nog in te wisselen maar deze ronde maken we het wel compleet.

Hells Angels/ Darkweb
        

 

Hells Angels is actief maar nog niet compleet. Je kan er elementen en awards verhandelen aan de motorbende. Zij hanteren wisselende minimale en maximale waardes dus je dient ze een voorstel te geven en zij bepalen of je het er wel of niet krijgt. Eenmaal geboden en wel of niet verkocht willen ze je niet binnen het uur weer zien.

 

Darkweb komt deze ronde online en geeft je de mogelijk net als bij Marktplaats elementen of awards te verhandelen aan medespelers. Zo kan je dubbele kwijt voor extra omzet maar ook op die manier een andere speler van wellicht je eigen familie een element/award verkopen.


Bitches        

In maffiagame land niet geheel onbekend maar via B i t c h e s willen we de hele oude secret links terug halen maar op een andere manier. Via B i t c h e s kun je hoeren scoren en ze voor je laten werken of achter het raam plaatsen. Je kan B i t c h e s krijgen maar ook weggeven aan andere criminelen. Zo kun je in loze klikmomenten toch voor extra verdiensten zorgen.

Afsluitend
     
Maffia League is net als de andere maffiaspellen terecht gekomen in een andere tijd. Het voor jullie bekende klikspel red het niet meer tov vroeger. Toen was er ook veel minder concurrentie maar ook bijv. geen facebook. Maar ook andere spellen geven veel concurrentie. Voor de tijd dat we het overnamen was het spel al langere tijd in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. En nog eerlijker het was op sterven na dood. Als maffiaspel lover konden we dit niet over ons hart laten gaan en hebben we het overgenomen waarbij we wisten dat dit proces stoppen nog niet zo makkelijk zou zijn en veel geduld en tijd nodig had om het weer nieuw leven in te blazen.

Voor de spelers die er vanaf de overname bij waren hebben die dit aan den lijve zien gebeuren. We kregen het spel in handen wat bijna bewust stuk was gemaakt dan wel er zijn zoveel handen in het spel bezig geweest dat veel weg was, geknipt of geplakt dan wel foutief gerepareerd. Dit heeft ons ruim 1,5 jaar gekost om het weer snel te maken, bug vrij te maken en vooral weer ouderwets te maken. In de afgelopen jaren zijn er ook in het "oude spel" wat dingen veranderd. Waaronder verlies bij een kill, GM niet meer kunnen opsparen e.d. Maar we hebben een stijgende lijn en vooral er is rust in het spel dat alles eerlijk verloopt, een crew actief aanwezig is en vooral een eigenaar die er ook dagelijks is. Overigens kennen we allemaal als crew ons social life en dan kunnen we er ook niet altijd zijn.

In tegenstelling tot vroeger is het ook wat duurder geworden. Daar ben ik mij 100% van bewust maar zoals jullie wellicht kunnen begrijpen zijn de kosten vandaag de dag ook anders dan 10 jaar terug plus het aantal spelers heeft hier ook invloed op. Na de overname heb ik nog zeker voor 2 jaren aan liggende prijzen moeten uitkeren maar ook de afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het spel om het te krijgen wat het nu is en wat komen gaat.

Wat kunnen jullie verwachten deze ronde?

* Afronding elementen (in progress)
* Afronding app voor ML, MB en MJ (in progress)


Wat kunnen jullie verder verwachten?


* Nieuwe CC shop waarbij VIP gratis gaat worden
* Nieuwe missielijn ipv 2 lijnen. De nieuwe lijn gaat 250 missies groot worden en veel meer omvatten dan het nu is.

* Herschrijven spel naar de nieuwste versie PHP

* Vernieuwing design en templatesZo....Capo is altijd uitgebreid in zijn verhaal maar dit was wel weer over de top. Ik hoop dat jullie met al dit leeswerk er ook wat duidelijkheid is ontstaan en vooral dat jullie blijven. Immers des te meer spelers des te leuker het wordt!

Thanks for reading

Door Capo_Di_Tuti_Ca op 21-02-2022 om 22:56u.

Er zijn 0 reacties op dit nieuwsbericht!

Online gratis maffia game

Om de overige nieuwspagina's te bekijken dien je in te loggen!